T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ARTVİN / YUSUFELİ - Alanbaşı Bağlar İlkokulu

Alanbaşı Bağlar İlkokulu

Telefon
0 466 821 43 08
Belgegeçer
0 466 821 43 08
WEB
https://abaglarilkokulu.meb.k12.tr
Adres
ALANBAŞI KÖYÜ HAV BAĞLARI MEVKİİ HAV BAĞLARI KÜME EVLERİ NO: 110 YUSUFELİ / ARTVİN
Vizyon
Biz Milli Eğitimin Temel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilkeleri ışığında çağdaş ve milli bir eğitim anlayışıyla, bireysel farklılıkları zenginlik kaynağı olarak görüyor, insan sevgisini ve insana saygıyı, evrensel değerleri birlikte benimsiyoruz.Görev ve sorumluluk bilinci içerisinde, Düşünen, konuşan, sorgulayan, öğrendiklerini öğretmeyi, öğrenmeyi, ve geleceğe güvenle bakmalarını sağlamayı amaç edinen bireyler yetiştiren başarılı bir okul olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanunlarına ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olarak; Bizler Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek ,velilerimizi öğrenme sürecine daha aktif olarak katılmalarını sağlayarak, Öğrencilerimiz niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip, araştıran, sorgulayan kendini sürekli yenileyen bilgili, becerili, kendine güvenen, Toplumun benimsediği ahlak kurallarına sahip Milli ve manevi değerleri özümsemiş, vatanını, toprağını seven, çevresine duyarlı, sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlamış bireyler olarak yetişmesini sağlamak.
Başarılar
Okulumuzdan mezun olmuş hatırı sayılır sayıda akademşisyen,öğretmen,hekim,hukukçu,muhasebeci,tekniker,işadamı,esnaf ve serbest meslek erbabı mevcuttur.
Öğretmen :7
Öğrenci :91
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :1400
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:30 / 15.30
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
ingilizce
Ulaşım
Ulaşım Sorunu Yoktur.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Alanbaşı Köyü Hav Bağlığı Yusufeli / ARTVİN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe Merkezine Uzaklık: 16 km İl Merkezine Uzaklık : 86 km
Kontenjan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuz dan her yıl Fen Liselerine .Sosyal Bilimler Liselerine,Anadolu ve Mesleki Teknik Anadolu Liselerşine öğrennci yerleşmektedir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
%95
Sportif Etkinlikler
Okulumuz il ve ilçe bazlı sportif ve sosyal içerikli yarışmalara iştirak etmekte ve özellikle voleybol ve güreşte önemli başarılar elde etmektedir.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 23 Nisan U.E.ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında çeşitli sosyal etkinlikler ve sportif yarışmalar yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
Okulumuzun 11 dairelik 90 metrekare kaloriferli lojma
Yazdır